HAKU

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ottamalla ensin yhteyttä varhaiskasvatusjohtaja Marja-Liisa Marttilaan (044 763 7730 tai marja-liisa.marttila@oukris.fi).

Yhteydenoton jälkeen lähetämme täytettäväksi tarvittavat lomakkeet ja kutsumme perheen tutustumiskäynnille. Varhaiskasvatuspaikan myöntämisen jälkeen vanhemmat täyttävät Oulun kaupungin sivuilla sähköisen hakemuksen, jonka perusteella myönnetään palveluseteli.

Palveluseteli

Palveluseteli on tapa tukea kuntalaisia yksityisten päiväkotien palvelujen käytössä. Jos perhe hakee palveluseteliä, he eivät voi samanaikaisesti saada Kelan myöntämää yksityisen hoidon tukea. Palvelusetelin saaja ei voi käyttää samanaikaisesti avoimen varhaiskasvatuksen palveluita.

Palvelusetelin arvo on tulosidonnainen. Tulosidonnaisuus lasketaan samojen tulorajojen mukaan kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Sisaralennus myönnetään perheille kunnallisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaan.

Kuinka paljon päiväkotipaikasta jää maksettavaa? Laske laskurilla ja katso palvelusetelin arvo.

Korkeimman omavastuun tulorajat

Jos kuntalainen hakee päiväkotipaikkaa ja palveluseteliä, miten toimitaan?

Miten palveluseteliä haetaan?

Palveluseteliä ei tarvitse hakea erillisellä hakemuksella: kun perhe hakee yksityiseen varhaiskasvatukseen, palveluseteli myönnetään sähköisen varhaiskasvatushakemuksen perusteella ja kun perhe on saanut varmistuksen saamastaan varhaiskasvatuspaikasta.

Uudet asiakasperheet hakevat yksityiseen varhaiskasvatukseen Sähköisellä hakemuksella perhe toimittaa tuloselvitykset sähköisesti osoitteessa https://www.ouka.fi/oulu/paivahoito-ja-esiopetus/sahkoinen-asiointi.

Mikäli mahdollisuutta sähköisen tuloselvityksen toimittamiseen ei ole, tuloselvitys toimitetaan paperilomakkeella varhaiskasvatuksen asiakasmaksutiimiin osoitteeseen

PL 75, 90150
Oulun kaupunki

Käyntiosoite: Oulu10, Torikatu 10, 90100 Oulu

Tuloselvityslomake yksityisen päivähoidon palveluseteliin (pdf)

Yrittäjän tuloselvityslomake (pdf)

Palvelusetelien arvot Versossa 1.8.2020 alkaen:

  • kokoaikainen varhaiskasvatus alle kolmevuotiaille 1 313,00 €/kk (omavastuu 47,00–335,00 €)
  • kokoaikainen varhaiskasvatus yli kolmevuotiaille: 872,00 €/kk (omavastuu 47,00–335,00 €)
  • esiopetus+varhaiskasvatus, 20t palveluseteli 491,00 € (omavastuu 23,00–153,00 €)
Yhteydet

Design & koodi: Neotar