Tutustu

Tervehdys sinulle, joka olet kiinnostunut koulustamme tai muuten vain eksynyt sivuillemme. Vuonna 2021 valmistunut koulumme sijaitsee ihan keskustan tuntumassa, mutta kuitenkin luonnon keskellä. Koululla vierailleet ovat ihastelleet rakennuksen hirsiseiniä ja toiminnallista pihamiljöötä. 

Koulun toiminnan keskiössä ovat oppilaat ja henkilökunta. Tällä hetkellä kasvavassa koulussamme on 201 oppilasta ja 24 opetushenkilöstöön kuuluvaa aikuista sekä keittiöhenkilökunta, siistijä, terveydenhoitaja, kuraattori, koulupsykologi ja koululääkäri. Haluamme kohdata toisemme kunnioittavassa hengessä ja kasvaa yhteisöksi, jossa jokainen on tärkeä ja vastuussa toinen toisesta. Kristilliset arvot antavat tälle prosessille turvallisen pohjan.  

Kristillisyys on Oulun kristillisen koulun toiminnan kokonaisvaltainen perusta. Se ilmenee arvoissa, kasvatustavoitteissa, toiminta-ajatuksessa ja toimintakulttuurissa. Oulun kristillisen koulun opetussuunnitelmassa on määritelty kristilliset arvot:  ihmisarvo, vastuullisuus, laupeus ja lähimmäisenrakkaus, rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja armollisuus, turvallisuus ja yhteisöllisyys, kunnioitus, luottamus ja kiitollisuus sekä katsomustietoisuus.

Olen ylpeä henkilökunnasta, koska opetustyön vaativuudesta huolimatta heillä on aikaa  kuunnella ja tukea oppilaita. Kunnioittava suhtautuminen synnyttää yhteenkuuluvuutta ja rohkeutta puhua murheista ja vaikeista asioista. Tahdomme kehittyä vahvemmaksi tiimiksi ja paremmiksi opettajiksi sekä kasvattajiksi.

Kristillinen arvokasvatus

Tähän tekstiä…

Uutiskirje

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin pysyt menossa mukana!

© 2022 Oulun kristillinen kasvatus ry. Kaikki oikeudet pidätetään.