Päiväkotimme työpaikkana

Samalla tavalla kuin arvostamme jokaista lasta arvokkaana ja erityisenä yksilönä olemme kiitollisia ammattitaitoisista työntekijöistämme. He tekevät työtään suurella sydämellä, ja me työnantajana teemme parhaamme, jotta heillä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset työn tekemiseen. Näemme tämän ensiarvoisen tärkeänä, sillä kun toimipaikkojemme aikuiset voivat hyvin, lapset aistivat sen.

Panostamme päiväkodeissamme positiiviseen työilmapiiriin, toinen toistemme tukemiseen työtehtävissä sekä uuden oppimiseen koulutusten kautta. Rohkaisemme avoimeen keskustelukulttuurin. Toivomme, että voisimme säilyä myös tulevaisuudessa työpaikkana, jossa työntekijämme voisivat hyvin ja viihtyisivät pitkään. Tutut kasvattajat luovat lapsille paljon iloa ja turvallisuuden tuntua.

2022 olemme ottaneet yhdeksi toimintamme jatkokehittämisen fokusalueeksi työntekijöiden toiveesta koulutukset. Kevätkauden 2022 aikana kasvatuspsykologian maisteri vetää tiimeillemme positiivisen pedagogiikan kokonaisuuden. Vuoden -22 ja kevään -23 aikana tulemme keskittymään entistä enemmän myös jokaisen työntekijän omiin vahvuusalueisiin ja etsimään keinoja, miten heidän lahjojaan voisi käyttää työssä entistä monipuolisemmin lasten ja heidän omaksi iloksi.

Kevätkaudella jatkuvat koronan takia keskeytyneet työnohjaukset henkilökunnan työhyvinvoinnin tukemiseksi.

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia tulevaisuutta silmällä pitäen. Meillä on säännöllisesti alan opiskelijoita harjoitteluissa ja sijaisillekin on aika-ajoin tarvetta.

Lisätietoja:

Marja-Liisa Marttila
Varhaiskasvatusjohtaja
044 763 7730
marja-liisa.marttila@oukris.fi

Tiesitkö, että järjestämme vuosittain työtyytyväisyyskyselyn toiminnan kehittämiseksi?