Päiväkoti Verso

Päiväkoti toimii Toppilansaaressa kesällä 2021 valmistuneessa hirsirakennuksessa. Toimitilat on suunniteltu terveellisiksi, toimintaan sopiviksi ja turvallisiksi sekä lapsille että aikuisille. Ne ovat saaneet vanhemmilta ja työntekijöiltä paljon kiitosta harmoniasta ja toimivuudesta. Versosta löytyy kaksi alle kolmevuotiaiden ryhmää, yksi yli kolmevuotiaiden ryhmä, yksi viisivuotiaiden ryhmä sekä esiopetusryhmä. Lasten kanssa työskentelee 11 ammattitaitoista kasvattajaa.

Verson takapihalta avautuu metsä, johon teemme viikoittain retkiä lasten kanssa. Hyödynnämme myös pihalta löytyvää urheilukenttää: talvisin opettelemme luistelua ja kesän tullen pelaamme muun muassa pallopelejä. Läheltä löytyy myös mukavia leikkipuistoja sekä valtavan upea Nallikarin ranta, jossa kesän tullen kelpaa tehdä yhdessä hiekkalinnoja. Sisätiloissa on peuhuksi nimetty liikuntatila, jossa lapset pääsevät purkamaan energiaa esimerkiksi kasvattajiemme toteuttamien temppuratojen avulla. 

Verson naapurissa koulun tiloissa toimii esiopetusryhmä, jossa on xx lasta. Lue esiopetuksesta lisää täältä.

Juuri tällä hetkellä kaikki päiväkotipaikkamme Versossa ovat täynnä. Voit tiedustella Toivon avoimia paikkoja tai ilmoittaa lapsenne Versoon jonoon ottamalla yhteyttä varhaiskasvatusjohtaja Marja-Liisaan: 044 763 7730marja-liisa.marttila@oukris.fi

Yhteystiedot